Maak van je tuin een echt wellness oord!

Heb je een huis met een grote tuin erachter? Dan wil je daar natuurlijk echt wat van maken. Een tuin is er om heerlijk in te kunnen ontspannen, en als je een grote tuin hebt zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt er bijvoorbeeld een echt wellness oord van maken. Ideaal om zelf helemaal in tot rust te komen, maar ook ideaal om gasten in te ontvangen. Wij vertellen je graag wat je allemaal kunt doen om van je tuin een echt wellness oord te maken.

Laat een zwembad aanleggen

Een zwembad in de tuin geeft een erg luxe uitstraling, en het is natuurlijk ook nog eens heerlijk om in de zon wat baantjes te trekken. Wat stoelen aan de zijkant erbij en je hoeft de deur niet meer uit voor een dagje waterpret. Het leent zich natuurlijk ook perfect om eens een poolparty te geven. Er zijn veel verschillende soorten zwembaden. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een bouwkundig zwembad of voor een houten zwembad, maar een overloopzwembad (ook wel een “infinity pool” genoemd), ziet er natuurlijk nog luxer uit. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Het toppunt van ontspanning: een jacuzzi in de tuin

‘s Avonds laat is het vaak te koud om nog in je zwembad te gaan zitten, en in de winter doe je dit natuurlijk ook niet. Wil je dan toch nog van je tuin kunnen genieten en lekker kunnen ontspannen, dan biedt een jacuzzi natuurlijk die uitkomst. Dit klinkt natuurlijk heel duur, maar jacuzzi’s zijn er voor verschillende budgetten. Je kunt een jacuzzi zelfs online kopen, bijvoorbeeld bij Elite Wellness. Er wordt dan een dag en tijdstip met je afgesproken dat de jacuzzi geleverd wordt. Deze wordt dan helemaal voor je geïnstalleerd zodat je diezelfde avond nog met je vrienden kan relaxen in je jacuzzi!

Een loungehoek aanleggen

Je wil natuurlijk niet alleen maar in je zwembad of jacuzzi liggen, daarom moet er ook een hoek zijn met lekkere stoelen waar je gezellig wat kunt drinken met je gasten. Houd je van zon, maak deze loungehoek dan in het zonnigste gedeelte van je tuin. Maar wil je graag in de schaduw zitten, dan kun je de loungehoek juist weer maken waar je het meeste schaduw hebt. Kies voor een kleine verhoging om het een luxe uitstraling te geven en kies mooie banken en stoelen uit die vooral heerlijk zitten. Eten jullie ook graag in de tuin, of geven jullie graag een barbecuefeestje? Vergeet dan niet om ook een grote tafel in de tuin te zetten, waar iedereen lekker kan eten. Zo creëer je de ideale tuin om in te relaxen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *