Eén slotenmaker is al wat je nodig hebt

Een slotenmaker is zo’n beetje als een dokter. Eens je er een hebt, ga je niet meer op zoek naar een andere. Toch niet zonder een zeer goede reden.

 

Jouw slotenmaker houdt aantekeningen van zijn bezoeken bij jou bij op dezelfde nauwkeurige wijze als elke geneesheer dat doet.  Ze weten hoeveel kopieën er van de sleutel van je voordeur bestaan, zelfs als jij het niet weet. Al je meest kostbare bezittingen zijn daar immers aanwezig. Als je bij verschillende slotenmakers sleutels hebt laten bijmaken kan je al vlug het overzicht kwijt zijn van hoeveel sleutels je nu eigenlijk wel hebt laten maken. Moest er dan plotseling iets van jouw waardevolle bezittingen verdwenen zijn, dan is het heel belangrijk om exact te weten hoeveel sleutels er van jouw voordeur bestaan. Het kan het verschil betekenen tussen het feit dat de politie jouw erfstukken terugvindt of dat je enkel een vergoeding van de verzekering krijgt.

 

Als je een eigen zaak hebt, is het nazien van jouw sleutels en het zich verzekeren dat ze nog allemaal in goede staat zijn, bijzonder belangrijk. Toegang tot jouw bescheiden en jouw inventaris is toch iets waarmee je heel zorgvuldig omspringt. Als je dan één slotenmaker hebt die zich daarmee bezig houdt, dan heb je voortdurend een consequente en nauwkeurige inschatting van de beveiliging van jouw zaak. Soms  is het wel nodig om de sloten te vervangen. Misschien heeft een werknemer zijn sleutels verloren bij een klant en vindt hij ze niet terug. De oorzaak is echter niet belangrijk, wat echter wel telt is dat er vlug nieuwe sloten geïnstalleerd worden en het juiste aantal sleutels verdeeld wordt. Jouw slotenmaker heeft zijn aantekeningen en kan dus snel en eenvoudig bepalen hoeveel sleutels er nodig zijn. De goede relatie tussen jou en je slotenmaker is heel belangrijk. Hij zal vlugger bereid zijn om jouw opdracht in te passen in zijn werkschema dan die van iemand die hij niet kent.

 

Als je er eens over nadenkt, dan kom tot het besluit dat er goede redenen bestaan om je woning of je zaak enkel aan één slotenmaker toe te vertrouwen.

 

Zoek je een slotemaker in Den Haag? Bel ons dan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *